bye bye cellulite krém

A narancsbőr jelenség szinte minden nőt érint. A bőr rugalmasságának idővel történő elvesztése és a bőr öregedésének jelei teljesen természetes folyamat. De mit tehetsz, ha a kötőszövet rugalmassága az életkorral jelentősen csökken, és a nők azon 80-90%-ának egyike vagy, akik narancsbőrben szenvednek és ami ellen fáradságosan próbálsz küzdeni vagy megszabadulni? Hagyj fel az eddigi próbálkozásaiddal, kezdd el alkalmazni inkább a Bye Bye Cellulite krémet.

narancsbőr
bye bye cellulite narancsbőr krém
narancsbőr
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1
bye bye cellulite krém1

Mi az a narancsbőr?

Mindenki tudja, de ismételjünk. A narancsbőr fő árulkodó jelei a bőrön megjelenő gödröcskék, amelyek jellemzően a combon vagy a fenéken a leglátványosabbak,  és kísértetiesen hasonlítanak  a narancsbőr felszínére  – innen ered a jelenség leírására használt narancsbőr kifejezés.

A cellulit a bőrfelszín alatti kötőszövet és a zsírréteg kölcsönhatásából jön létre. A szervezetünk által fel nem használt káros anyagok a zsírsejtekben raktározódnak, amelyek a kötőszövetben felhalmozódnak, és megduzzadva a dermis felé kidudorodnak és a bőrrétegbe nyúlnak.

Ilyenkor a sejtek nagy nyomást gyakorolnak a bőrre, ami narancshéjra emlékeztető deformációt okoz, elsősorban a fenéken és a combon.

 

A narancsbőr okai

Hormonális változások

Bármilyen hormonális változás, amely a nőket érinti, elősegíti a narancsbőr megjelenését.

Éppen ezért serdülőkorban is megjelenhet a cellulitisz enyhébb formája.  Kialakulásában nagy szerepet játszanak a fogamzásgátlók, a terhesség és a menopauza . Mindezért  az ösztrogén nevű női hormon  a felelős. Azok a nők, akik sok ösztrogént termelnek a terhesség alatt vagy fogamzásgátló tabletták szedése közben, hajlamosabbak a cellulitiszre.

Ha a női nemi hormon ösztrogén termelése  megemelkedik például terhesség, fogamzásgátlók vagy hormonkezelt ételek hatására, akkor a szervezet több zsírt raktároz el,  ami megkönnyíti a bosszantó gödröcskék kialakulását a bőrünkön.

 

Egészségtelen táplálkozás

Lehetünk vékonyak vagy kövérek,  helytelen étkezési szokásaink is  nyomot hagynak a bőrünkön.

Ha túl sok szénhidrátot, cukrot, zsírt, sót fogyasztunk, ugyanakkor az étrendünk nagyon alacsony rosttartalmú, szinte megelőzhetjük a narancsbőr kialakulását.

Míg a túlzott cukor- és zsírfogyasztás kedvez a narancsbőrnek a zsírsejtek bővülésével,  a túlzott sóbevitel  lehetetlenné teszi a salakanyagok eltávolítását a folyadék visszatartásával.

A nők bőrének kötőszövete lazább és sokkal kevésbé ellenálló, mint a férfiaké. Ez azonban nem véletlen. A terhesség alatt a nők bőrének nagy rugalmasságot kell mutatnia, így a bőr kötőszövetei párhuzamosan épülnek fel, hogy zsírszövetek képződhessenek közöttük.

 

Méreganyagok

A cellulitisz oka gyakran   a nyirokrendszer elégtelen működése . A bőr feszességének csökkenése miatt a nyirokfolyadék nem áramlik megfelelően a nyirokerekben, aminek következtében az anyagcsere salakanyagok nem ürülhetnek ki és lerakódnak a zsírsejtekben.

Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód következtében  az alsótest nyirok- és vérkeringése nem megfelelő, ami fokozza a méreganyagok lerakódását, a zsírsejtek növekedését és a narancsbőr kialakulásának esélyét.

A szervezet zsíros ételek fogyasztásával kezdi el raktározni a zsírt, és a zsírsejtek megsokszorozódnak. Kerüld a füstölt ételeket, az alkoholt és a kávét! Igyál friss gyümölcs- és zöldségleveket!

Ha kevés folyadékot iszol,  a salakanyag nem tud időben kijutni a szervezetből. A bőr elveszti rugalmasságát, és máris ott van a narancsbőr.

A stressz  sokszor anyagcserezavarokhoz vezethet, így a salakanyagok felhalmozódhatnak a szervezetedben, ami sajnos a bőrödön is meglátszik. Lazítással és lazító masszázzsal oldhatod a feszültséget.

Rengeteg dolog segíthet a cellulit enyhítésében, ide tartozik az egészséges ételek fogyasztása, megfelelő folyadék bevitel, szaunázás, masszás, a méregtelenítés serkentése, sport, ami a zsírsejtek csökkentésével és izomfejlesztéssel jár…. de mi van akkor ha már mindent megpróbáltál és semmi eredmény?

Kezdd el használni a Bye Bye Cellulite krémet!

A ByeByeCellulite teljesen új megközelítést kínál a cellulit megjelenésével kapcsolatban

Ez a fenomenális termék rendkívül hatékony hatóanyagokat tartalmaz, és egy 6 lépéses koncepció szerint bontja ki hatását. Közvetlenül az alkalmazás után a hatás megkezdődik és fokozódik. Rövid időn belül a cellulit megjelenése láthatóan csökkenthető. A bőr melegségének, bizsergésének és bőrpírjának érzése annak a jele, hogy a hatás teljesen kibontakozik.

A ByeByeCellulite egyedülálló, növényi alapanyagokat tartalmaz, 6-szoros hatású koncepcióval:

  1. A vérkeringés látható növekedése (bőrpír).
  2. Érzékelhető melegség.
  3. A vérellátás javítása.
  4. A bőr kisimulása.
  5. A bőr szerkezetének feszesítése.
  6. A bőr megjelenésének harmonizálása ,csökken vagy eltűnik a narancsbőr.

Azonnali hatású készítmény, a végleges eredmény 60-90 napon belül látható. Szabadulj meg a narancsbőrtől végleg. Kezdd el kenni még ma!

Bioaktív hatóanyagok

Caffeine és Coffea Arabica Seed Oil

Karcsúsító és feszesítő hatásuk van.

Málna Ketone és Fisetin

Csökkenti a lipogenezist, vagyis a zsírraktározást

Carnitine

Segít a zsír energiává alakításában. Testzsírcsökkentő hatású.

Paullinia Cupana Seed Extract

Antiadipogén.Testzsírcsökkentő hatása van.

Aesculus Hippocastanum Seed Extract

Vérkeringés aktiválása, cellulit megjelenését javítja.

Centella Asiatica Extract

Erősíti a kötőszövetet, vérkeringést serkenti, csillapítja a cellulit tüneteit.

Hedera Helix Leaf Extract

Javítja a testfolyadékok elvezetését.

Fucus Vesiculosus Extract

Cellulitellenes, karcsúsító hatású mikroalga

Tippek a cellulitisz megelőzésére és a tünetek enyhítésére

  • Kerüld az adalékanyagokat, ízfokozókat és állományjavítókat! Válassz inkább biotermékeket!
  • Néhány nap méregtelenítés, léböjt, ilyenkor 3-4 liter folyadékot érdemes meginni: elsősorban gyógyteákat (nyírfalevél, pitypang, csalán, zsurló), ásványvizet, sok friss gyümölcslét.
  • Étkezés után 2-3 órával igyunk gyógyteákat (bodza, hibiszkusz)!
  • Egyél káliumban gazdag ételeket, például mazsolát, fügét, banánt és paradicsomot!
  • Rostban gazdag ételek fogyasztása javasolt.
  • Levendula illóolajos fürdőben kortyolgass kamillateát. Garantáltan ellazítja a testet és a lelket.
  • A tengeri só nagy mennyiségű nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek serkentik az anyagcserét.
  • A cellulitos területek rendszeres masszírozása. A masszázs helyi vérbőséget okoz, ezáltal javítja az anyagcserét, javítja a nyirokkeringést, ezáltal a salakanyagok eltávolítását. A kézi masszázs előnyösebb, mint a gépi masszázs, mivel nem okoz fájdalmat vagy zúzódást.
  • A szauna kiváló megoldás a salakanyagok választékának növelésére. Illóolajok vagy speciális krémek használatával természetes anyagokból készült súrolókefével élénkítheti a vérkeringést. A szauna után zuhanyozzunk felváltva hideg és meleg vízzel.
  • Hetente háromszor legalább fél óra intenzív testmozgás javasolt. A futás a legjobb cellulit-csökkentő gyakorlat.
  • Kontúrozó krémek használata. A kozmetikai ipar minden évben számos új típusú krémet vezet be a cellulitisz kezelésére. Kisimítja az egyenetlenségeket a test különböző területein.

Feszesítő ételek

A vérkeringést serkentő, bőrfeszesítő, méregtelenítő hatású ételek segítenek megszabadulni a narancsbőrtől.

  • Alma : pektintartalma segíti a szervezet tisztítását, a benne lévő kálium vízhajtó, a C-vitamin pedig a bőr egészségét.
  • Banán : Káliumban gazdag, tisztító és fiatalító hatású, rosttartalma is jelentős.
  • Eper : a benne található antioxidánsok jót tesznek a bőrnek és a nyirokrendszernek.
  • Brokkoli és zeller:  megszüntetik a vízvisszatartást a szervezetben.
  • Csirke és pulyka:  fehérjetartalma segíti a kollagén termelődését és feszesebbé teszi a kötőszövetet.
  • Fokhagyma : serkenti a vérkeringést, méregtelenítő hatású.
  • Narancs, grapefruit:  a C-vitamin feszesíti a kötőszövetet.
  • A cayenne bors és a chili  belsőleg fogyasztva fokozza a vérkeringést, és az érintett területeken külsőleg is alkalmazható.
  • Ginseng tea : a benne lévő növényi hormon növeli a szövetek feszességét.

Ha szeretnéd megerősíteni kötőszöveted, hogy megszabadulj a narancsbőrtől, 60 napon belül sikerülhet a világ leghatékonyabb természetes cellulit elleni krémjével.

Ha fogyni is szeretnél, akkor látogass el a Fogyás diét nélkül oldalra

bye bye cellulite krém

Bye Bye Cellulite Krém

Ha végleg meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől akkor most sikerülni fog ezzel a csodálatos krémmel.